Wednesday, May 28, 2014

Chiffon Blouse Lana

Blouse chiffon lana yang boleh dimatchkan dengan skirt plain or printed sebab ia memang akan nampak terletak dan cantik sahaja yer. korang boleh pakai chiffon blouse ini ke sebarang majlis yang bestnya ke office pon boleh pakai dengan skirt /seluar dimana ia akan menampakkan lagi elegan yer korang semua. Yang paling best ibu preggy macam saya pon boleh pakai tau chiffon blouse ni yer.. muat lagi tau

Size : Free Size (fit from M to XL)
Material : High Quality Chiffon 
Price : 

RM39/pc exc postage
Postage : Rm6 semenanjung, Rm9 sabah and Sarawak



**UNTUK ORDER :
1) EMAIL di sweetladystyle87@gmail.com atau
 2) WHATSAPP  di 0139322609 besertakan NAMA,ALAMAT,KOD ITEMS & PHONE NUMBER.


                                           
 Code : Lana 01 - Sweet Peach
Available

                                            
 Code : Lana 02 - Turqoise
Available

                                            
 Code : Lana 03 - Dull Purple
Available

                                                 
 Code : Lana 04 - Light Green
Available

                                                  
 Code : Lana 05 - Red Peach
Fully Booked

                                             
 Code : Lana 06 - Black
Available

                                       
 Code : Lana 07 - Pink 
Available

Suka ?? Order la .!!

Batik Etnik Skirt

Kali ini kami keluarkan batik etnik skirt khas buat korang semua yang minat pakai skirt A cutting ala2 princess sweet2 tu yer.. Material batik etnik kami menggunakan kain cotton polyster yang tidak panas dan amat selesa. korang boleh pakai batik etnik skirt kami ke pejabat, majlis kahwin dan sebarang majlis dengan hanya memakai batik etnik skirt dan dipadankan dengan mana2 blouse plain korang yang cun melecun.


Size : Free Size (fit from S to L)
Dimension : labuh kain 100cm
Material : Cotton Polyster
Price : 

RM55/pc exc postage
Postage : Rm6 semenanjung, Rm9 sabah and Sarawak



**UNTUK ORDER :
1) EMAIL di sweetladystyle87@gmail.com atau
 2) WHATSAPP  di 0139322609 besertakan NAMA,ALAMAT,KOD ITEMS & PHONE NUMBER.



                            
Contoh detailing of our Batik Etnik Skirt yaa

                              
Code : Esl 58 - Available
Code : Esl 59 - Available

                               
Code : Esl 52 - Available
Code : Esl 53 - Sold Out

                               
Code : Esl 50 - Available
Code : Esl 51 - Sold Out

                                 
Code : Esl 56 - Available
Code : Esl 57 - Available

                                 
Code : Esl 26 - Available
Code : Esl 27 - Available

                                 
Code : Esl 48 - Available
Code : Esl 49 - Fully Booked

                                  
Code : Esl 32 - Available
Code : Esl 31 - Available

                                    
Code : Esl 03 - Sold Out
Code : Esl 04 - Available

                                     
Code : Esl 01 - Available

                                       
Code : Esl 06 - Available
Code : Esl 07 - Available
                                       
Code : Esl 40 - Available
Code : Esl 41 - Available

                                        
Code : Esl 60 - Available
Code : Esl 61 - Available

                                      
Code : Esl 68 - Available
Code : Esl 69 - Available

Suka ?? Order la .!!

Monday, May 26, 2014

Tudung Bawal Chiffon Aritachi

Assalamualaikum.. Atas permintaan ramai kami mengeluarkan produk terbaru kami iaitu tudung bawal menggunakan material chiffon aritachi yang sangat cantik dan terbentuk untuk dijadikan tudung bawal. xlama lagi umat islam akan berpuasa dan sambut raya kan? hehe.. Jadi, kami keluarkan semua tudung bawal chiffon aritachi untuk korang pilih dan suai padankan dengan baju raya anda yer. Keistimewaan tudung kami kali ini kami keluarkan bidang 45 standard tapi cutting membulat dibawah untuk lagi menutup dada korang dan boleh di pelbagaikan gaya. 

Size : 1.1m x 1.1m
Material : Chiffon Aritachi
Price : 

RM28/pc
RM80/3pcs 


**UNTUK ORDER :
1) EMAIL di sweetladystyle87@gmail.com atau
 2) WHATSAPP  di 0139322609 besertakan NAMA,ALAMAT,KOD ITEMS & PHONE NUMBER.


ARC 08 - Purple
Available

ARC 09 - Lite Purple
Available

ARC 10 - Yellow
Available

ARC 11 - Red
Available

ARC 12 - Red Peach 
Available

ARC 13 - Teal
Available

ARC 14 - Peach
Available


Suka ?? Order la .!!

Tudung Bawal Chiffon Aritachi

Assalamualaikum.. Atas permintaan ramai kami mengeluarkan produk terbaru kami iaitu tudung bawal menggunakan material chiffon aritachi yang sangat cantik dan terbentuk untuk dijadikan tudung bawal. xlama lagi umat islam akan berpuasa dan sambut raya kan? hehe.. Jadi, kami keluarkan semua tudung bawal chiffon aritachi untuk korang pilih dan suai padankan dengan baju raya anda yer. Keistimewaan tudung kami kali ini kami keluarkan bidang 45 standard tapi cutting membulat dibawah untuk lagi menutup dada korang dan boleh di pelbagaikan gaya. 

Size : 1.1m x 1.1m
Material : Chiffon Aritachi
Price : 

RM28/pc
RM80/3pcs 


**UNTUK ORDER :
1) EMAIL di sweetladystyle87@gmail.com atau
 2) WHATSAPP  di 0139322609 besertakan NAMA,ALAMAT,KOD ITEMS & PHONE NUMBER.



ARC 01 - Soft Green
Available

ARC 02 - Emerald Green
Available

ARC 03 - Shocking pink
Available

ARC 04 - Mustard
Available

ARC 05 - Grass Green
Available

ARC 06 - Soft Blue
Available

ARC 07 - Purple berry
Available


Suka ?? Order la .!!

Tuesday, May 6, 2014

CHOCOLATIERE (Electric Chocolate Melting Pot)


hohohoho... selamat datang ke dunia chocolate yer :)
Anda pencinta coklat macam saya x? suka x makan chocolate yang dicairkan pah2 celup ngan buah2an yer? saya suka sangat :)
kalo dulu kita mesti masakkan chocolate cair ke dalam periuk lapik dengan air dan macam2 lagi la caranya kan.. sebab itu kos paling murah.. dulu periuk khas untuk chocolate mahal.. sekarang??
anda tidak perlu risau lagi yer...dengan electric chocolate melting pot anda akan senang cuma cairkan coklat didalam ini dan celup sahaja.. x perlu lagi yer nak susah2 seperti sebelum ini :)

Jika anda seorang yang??
  • suka makan strawberry bersalut chocolate
  • suka makan marshmallow dengan chocolate yang melimpah ruah
  • ingin memcuba membuat kek coklat or biskut chocolate
  • bagi hadiah kepada kawan2 or kaum keluarga
  • ingin digunakan di majlis hari jadi, majlis pernikahan atau sebarang majlis yang bakal diadakan
      _____________________________________________________________________________
                     marilah mencuba electric chocolate melting pot ini.. complete set kami bagi yer!!



Apa ada dalam set ni???
Product Specifications:

✔Capacity: 250g chocolate
✔Chocolate Melting Pot
✔Spatula
✔Dip rack
✔6 small moulds in different designs
✔1 large mould
✔10 Wooden chocolate fondue sticks
✔10 Plastic forks for fruits
✔Spiral fork
✔Flat chocolate making fork
✔Instruction manual & 12 recipes

coklat yang belum dimasak.. cuma masukkan sahaja ke dalam bekas ini 

sangat senang kan.. simple jer.. celup2 lepas tu terus masuk mulut


berminat whatsapp 0139322609 or email ke

 sweetladystyle87@gmail.com untuk keterangan lanjut :)



Suka ?? Order la .!!

 
SWEETLADYSTYLE | © 2012 Built and Designed by Faqihah Husni